Overlijdensberichten 24-05-2023 (2023)

Frank Fancieullo

Gepensioneerde General Electric

Frank A. Fancieullo, 91, uit Everett is op vrijdag 19 mei vredig overleden.

Frank was afgestudeerd aan de Bentley University, een voormalige 37-jarige werknemer bij de General Electric Aircraft Engine Group in Lynn, een veteraan van het Amerikaanse leger van het Koreaanse conflict en lid van de National Association of Atomic Veterans.

Geboren in Boston als zoon van wijlen Carmine en Merenda (Volpe) Fancieullo, was hij de geliefde echtgenoot van Mary (Viola) met wie hij in september hun 68ste huwelijksverjaardag zou hebben gevierd.

Hij was de toegewijde vader van Frank C. van Everett, Lisa M. en haar echtgenoot, Frank Iula van Stoneham en Sandra A. van Medford; liefdevolle Papa van Maria en Robert Iula.

Familieleden en vrienden zijn uitgenodigd om de bezoekuren bij te wonen in het Cafasso & Sons Funeral Home, 65 Clark St. (Corner of Main St.) Everett vandaag, woensdag 24 mei van 16.00 tot 19.00 uur. Zijn begrafenis zal donderdag om 8.45 uur plaatsvinden in het uitvaartcentrum, gevolgd door een begrafenismis in de St. Anthony of Padua Church, 250 Revere St., Revere om 10.00 uur. , Everett.

Parkeren met dienstdoende begeleiders.

Maria Cavarretta

Toegewijde vrouw, moeder, grootmoeder en vriend

(Video) BR Buiten Nieuwkerk Goirle 24 05 2023

Familie en vrienden zijn uitgenodigd voor het Bezoekuur vandaag, woensdag 24 mei van 10.00 tot 12.00 uur. in de Vertuccio Smith & Vazza, Beechwood Home for Funerals, 262 Beach St., Eerbied voor Mary T. (Lombardi) Cavarretta die vredig is overleden omringd door haar familie op 19 mei. Ze werd 96 jaar oud. De begrafenis zal plaatsvinden om 12.00 uur in het uitvaartcentrum, gevolgd door de begrafenis op Woodlawn Cemetery, Everett.

Geboren in Boston,) zij was de dochter van Joseph en Assunta (Pompei) Lombardi.

Ze groeide op en volgde een opleiding in het Hyde Park - Readville-gebied van Boston en was 50 jaar getrouwd met Frank J. Cavarretta voordat hij in december 2000 overleed.

Mary was een toegewijde echtgenote, moeder, grootmoeder en vriendin. Ze bracht graag tijd door met haar gezin, vooral haar kleinkinderen. Mary had een passie voor winkelen en een scherp oog voor mode, en zag er altijd onberispelijk en verzorgd uit.

Ze woonde 40 jaar in Revere voordat ze bijna 10 jaar geleden in Burlington ging wonen.

De geliefde echtgenote van wijlen Frank J. Cavarretta, zij was de toegewijde moeder van Vincent F. Cavarretta en zijn vrouw, Linda van Malden en Joseph J. Cavarretta en zijn vrouw, Lisa van Watertown; gekoesterde grootmoeder van Nicholas Rafaelle Cavarretta en Jesse Francis Cavarretta, beiden van Watertown; dierbare zus van wijlen Frank Lombardi, Nancy Borofsky, John Lombardi, Rico Lombardi, Ann DiMattio en Viola Lazarovich. Ze wordt ook liefdevol overleefd door vele neven en nichten.

In plaats van bloemen kunnen herinneringen worden gestuurd naar JR Lowell Elementary School FTO, 175 Orchard St, Watertown, MA 02472. ​

Ga voor online condoleances naar: www.vertucciosmithvazza.com.

Begrafenisarrangementen toevertrouwd aan de zorg en leiding van Vertuccio Smith & Vazza, Beechwood Home for Funerals.

Debbie Crasco

(Video) Waar denken jullie dat ik ben? ☀️🥰

Liefhebbende vrouw, moeder, zus, vriend en vrije geest

Familie en vrienden zijn uitgenodigd om de bezoekuren bij te wonen op donderdag 25 mei, van 16.00 tot 19.00 uur, in de Vertuccio, Smith & Vazza, Beechwood Home for Funerals, 262 Beach St., Revere for Debbie L. (Hale) Crasco of Revere , die op donderdag 18 mei overleed in het Kaplan Family Hospice House, Danvers, na een langdurige ziekte. Ze was 58 jaar oud.

Debbie werd op 7 september 1964 geboren in Janesville, WI, als dochter van wijlen Jerreo R. en Charlene (Hanson) Hale. Ze is opgegroeid en opgeleid in Antioch, Californië en woont al 28 jaar in Revere.

Debbie was in dienst van de MBTA waar ze meer dan vijf jaar als buschauffeur werkte.

Ze hield van muziek en ging naar rock-'n-roll-concerten. Debbie stond bekend als een vrije geest; ze hield van reizen en roadtrips maken op haar motor. Debbie was meelevend en zorgzaam, ze had een passie voor dieren, vooral haar katten. Ze was een liefhebbende echtgenote, moeder, zus en vriendin die door iedereen die haar gekend heeft gemist zal worden.

Ze was de geliefde vrouw van Donald C. Crasco met wie ze 30 jaar getrouwd was; gekoesterde moeder van Daniel en Billy Grace en wijlen Joshua Grace; zus van Darrin Hale, Dennis Daniel, Donald Fowler, Terrill Stephens en wijlen Doug Hale; ze wordt ook overleefd door vele neven en nichten. In plaats van bloemen kunnen er ter nagedachtenis aan haar donaties worden gedaan aan de Animal Rescue League of Boston, 10 Chandler St., Boston, MA 02116.

Ga voor online condoleances naar: www.vertucciosmithvazza.com.

Begrafenisarrangementen toevertrouwd aan de zorg en leiding van Vertuccio Smith & Vazza, Beechwood Home for Funerals.

Karel Marino

Gepensioneerde Chelsea-politieagent en 55-jarige eigenaar en exploitant van New England Crane Service in Everett

(Video) Straaljagers vliegen boven Margraten tijdens Memorial Day | 1Limburg

Charles "Charlie" A. Marino is maandagochtend 22 mei overleden in het Kaplan Family Hospice House in Danvers, omringd door het comfort en de liefde van zijn familie. Hij was 80 jaar oud.

Geboren in Chelsea, de zoon van wijlen Louis en Frances (LaRosa) Marino, ging Charlie naar school in Chelsea en studeerde af aan Chelsea High School, Class of 1960. Hij volgde lessen aan Bunker Hill Community College, maar meldde zich al snel in het Amerikaanse leger in januari 29, 1960. Hij werd eervol ontslagen op 4 februari 1963. Charlie was de overleden eigenaar en exploitant van New England Crane Service in Everett. Hij was 55 jaar eigenaar van het bedrijf voordat hij met pensioen ging. Charlie was ook een politieagent voor de politie van Chelsea, waar hij 15 jaar dienst deed voordat hij met pensioen ging. Tijdens zijn pensionering speelde Charlie graag golf. Hij begon onlangs met houtbewerking en bracht graag tijd door in zijn garage om aan projecten te werken. Charlie woonde al heel lang in Chelsea en is onlangs terug verhuisd naar het gebied nadat hij de afgelopen jaren in Saugus had gewoond. Charlie zal erg gemist worden door zijn familie en vrienden.

De geliefde echtgenoot van Elaine M. (Sasso) van Chelsea en de vader van Deborah Lochiatto van Peabody en Dina Pagliuca van Wakefield, hij was de broer van wijlen Stephen Marino en Salvatore F. Marino, zwager van Robert Sasso en gekoesterde papa van Jonathan, Kristina, Anthony en Michael; Stiefvader van Charles en Richard Henry. Hij wordt ook liefdevol overleefd door vele nichten, neven, neven en andere familieleden.

Familieleden en vrienden worden vriendelijk uitgenodigd om Charlie's bezoekuren bij te wonen in het Carafa Family Funeral Home, 389 Washington Ave., Chelsea op zaterdag 27 mei van 8.30 tot 11.00 uur. Na de visitatie in St. Anthony of Padua-kerk, 250 Revere St., Revere om 12.00 uur. De dienst wordt afgesloten met een begrafenis op Woodlawn Cemetery in Everett.

In plaats van bloemen kunnen donaties ter nagedachtenis aan Charlie worden gedaan aan CareDimensions, 75 Sylvan St. Ste B-102, Danvers, MA 01923 of online op www.caredimensions.org.

We moedigen familie en vrienden aan om carafafuneralhome.com te bezoeken om condoleances te betuigen door middel van het online gastenboek of om een ​​gepersonaliseerde condoleancekaart te sturen.

Steven W Paradis

Hij zal meer dan woorden gemist worden

Familie en vrienden worden met respect uitgenodigd voor het Bezoekuur op donderdag 25 mei van 16.00 tot 20.00 uur. in de Vertuccio Smith & Vazza, Beechwood Home for Funerals, 262 Beach St., Revere for Steven W. Paradis, 61, die onverwachts stierf op zaterdag 20 mei toen hij thuis werd getroffen en later overleed in het CHA – Everett Hospital . Zijn begrafenis zal worden gehouden vanuit het uitvaartcentrum op vrijdag 26 mei vanaf 10.00 uur, gevolgd door een begrafenisdienst op Holy Cross Cemetery, Malden.

Steve werd geboren op 18 april 1962 in Chelsea aan zijn overleden ouders, John en Ann M. (Dion) Paradis. Hij groeide op in Chelsea met zijn vijf broers. Steve volgde zowel de St. Rose of Lima Parochial School als de Chelsea Public Schools en ging naar de Chelsea High School. Steve bracht zijn hele werkende carrière door in een veld waar hij het meest gepassioneerd over was, landschapsarchitectuur.

(Video) Zon. 04-06-2023 10.30 uur - De weduwe van Sarefat (2) - Stanley Hofwijks

Jarenlang werkte hij als tuinman op Hanscom Airforce Base. Vanwege zijn ijverige en trotse werk bracht dit hem ertoe om persoonlijk verschillende huizen van de generaal en ook andere officieren te onderhouden. Steven vertrok later en begon te werken op Holy Cross Cemetery. Hij hielp zijn familie en vrienden vaak bij het ontwerpen van zowel landschaps- als hardscape-projecten.

Steve trouwde op 6 mei 1988 met zijn liefde en beste vriend Michele "Mickey" (Burley).

en onlangs vierden ze hun 35e huwelijksverjaardag, al meer dan 40 jaar samen. Steve was een man die van zijn familie hield en zijn kinderen en kleinkinderen koesterde. Hij was een echt thuislichaam met zijn beste vriend "Tommy" aan zijn zijde. Hij was lange tijd lid van de 52 Club in Chelsea.

De geliefde echtgenoot van Michele M. "Mickey" (Burley) Paradis of Chelsea,

voorheen van Revere, was hij de liefhebbende vader van Stephanie A. Paradis van Everett, Devon M. Paradis van Revere en Steven W. Paradis en zijn verloofde, Makary Vath van Revere; gekoesterde grootvader van Carlos, Mackie Joe en Jax; beste broer van Kevin Paradis, John Paradis, Mark Paradis en wijlen Richard en James Paradis. Hij wordt ook liefdevol overleefd door vele nichtjes, neefjes, achternichtjes en achterneefjes en hij zal onbeschrijflijk gemist worden.

Ga naar www.vertucciosmithvazza.com om online condoleances te versturen

Begrafenisarrangementen toevertrouwd aan de zorg en leiding van Vertuccio Smith & Vazza, Beechwood Home for Funerals.

Lorraine DeCristoforo

Van eerbied

Lorraine M. (Arsenault) DeCristoforo stierf op 16 mei na een kort ziekbed op 97-jarige leeftijd.

(Video) NIET HUILEN JADE! DIT WAS ECHT NIET DE BEDOELING😳

Ze was de geliefde echtgenote van 64 jaar aan wijlen Domenic J. DeCristoforo. Liefhebbende moeder van Richard J. DeCristoforo & vrouw, Marie van Revere, Robert J. DeCristoforo & overleden vrouw, Lydia van Derby, KS & Marie A. Bucci & echtgenoot, Peter van Revere. Gekoesterde grootmoeder van Diana J. Finn & echtgenoot, Thomas van Peabody, Daniel J. DeCristoforo & vrouw, Stephanie van Danvers, Sarah DeCristoforo van CA & Elizabeth DeCristoforo van KS. Aanbeden overgrootmoeder van Emma, ​​Daniela DeCristoforo, Vivian R. Finn & Maggie Finn. Beste zus van Earle Arsenault, Cleone Harvey, Paul Arsenault, Velma Levesque & wijlen Melvin Arsenault, Norma Woodman & Clarence Arsenault. Liefhebbende schoonzus van Cynthia Simpson en wijlen Rita Paul. Lorraine zal heel erg worden gemist door vele liefhebbende nichtjes, neefjes, achternichtjes en achterneefjes. Onmiddellijke begrafenis op Woodlawn Cemetery, Everett. In plaats van bloemen kunnen herinneringen worden gemaakt aan Care Dimensions, 75 Sylvan St., Danvers, MA 01923. Ga voor een online gastenboek naar www.vertucciosmithvazza.com

FAQs

Wat zet je in een rouwadvertentie? ›

Wat schrijf je in een overlijdensbericht of op een rouwkaart?
  • Een tekst die van toepassing is op de overledene - misschien regels uit een gedicht of een lied.
  • Voor- en achternaam.
  • Geboorte- en overlijdensdatum.
  • Eventueel een paar zinnen over de persoon, zijn of haar leven en/of de omstandigheden.

Hoe een overlijden aankondigen? ›

Dit wordt meestal gedaan middels een rouwkaart die via de post en/of mail wordt verstuurd. Soms wordt er gekozen voor een rouwadvertentie in een krant of huis-aan-huisblad. Uit een overlijdensbericht kunnen alle nabestaanden, maar ook betrokken vrienden en kennissen veel steun en troost halen.

Wie is er overleden in Nijmegen? ›

Gevonden Memori's (63)
Jo van Son 12-07-2023 NijmegenWoonplaats Nijmegen
Leen Willems 28-11-2021 NIJMEGENWoonplaats NIJMEGEN
Dien Croonen 12-09-2021 NijmegenWoonplaats Nijmegen
Joop van der Werff 14-06-2021 NijmegenWoonplaats Nijmegen
Adrie Houwen-Claassen 27-04-2021 NijmegenWoonplaats Nijmegen
55 more rows

Videos

1. Tina Turner Dies Aged 83 - "Simply The Best"
(TalkTV)
2. Coldplay live concert in Amsterdam 2023
(Coldplay Shorts)
3. Tina Turner - The Best (Official Music Video)
(Tina Turner)
4. Documentaire Maxime van der Ster uit Muiden 28-12-2022
(GooiTV)
5. Stage lopen bij Ouwehands Dierenpark - Social Media Stage
(Ouwehands Dierenpark)
6. L'omicidio di Giulia Tramontano - Storie Italiane 01/06/2023
(Rai)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated: 18/08/2023

Views: 6500

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.