10 Road Trips -matkaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä Punen kaupungin ympäri (2023)

Haluatko viettää laadukasta ja rentoa aikaa luonnon sylissä? No, ei silti saavuttamaton kaipaus! Pune kauniin luonnon, kukkuloiden, kukkulaasemien, seesteisten järvien, vesiputousten ja historiallisten linnoitusten kanssa houkuttelee sinut täysin virkistävälle ajalle. Suunnittelemalla useitamaantieretkiä Punen lähellä, piiri olisi valmis, jotta voit palata uudelleen päivittäiseen rutiiniin.

Sopivasti "Deccanin kuningattareksi" nimetty Deccanin tasangolla sijaitsevan strategisen sijaintinsa ja luonnon runsauden vuoksi, Pune on koti eräille suurimmista ja historiallisista monumenteista sekä elävistä maisemista, jotka kirjaimellisesti hypnotisoivat matkailijoita.

10 Road Trips lähellä Pune

Olipa kyseessä romanttinen matka, perhematka ja/tai häämatka tai yksinkertaisesti matka ystävien ja työtovereiden kanssa,lyhyitä maantieretkiä Punen lähellätekisi siitä mielenkiintoisen kohteen tutkia paljon. Jotkut upeimmista on mainittu alla!

1. Lonavala ja Khandala

10 Road Trips -matkaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä Punen kaupungin ympäri (1)

Kuvan lähde

Nämä kaksoispisteet, joita erottaa vain 5 kilometrin etäisyys toisistaan, ovat luultavasti tunnetuin niistä, jotka tekevät ikimuistoisiksimaantieretkiä Punen lähellämuistaa. Vain noin 65 km:n päässä Punen pääkaupungista Lonavala ja Khandala tunnetaan myös erilaisista ulkoilumahdollisuuksistaan, joten tämä paikka houkuttelee aina nuoria joukoittain.

Lonavala on kukkulaasema Länsi-Ghatissa, jota ympäröivät vihreät laaksot, joten se tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään luontoon. Noin 2000 jalkaa keskimääräisen merenpinnan yläpuolella Sahyadrin vuoristossa, lukuisat luolat tarjoavat loistavan pakopaikan romanttisille ihmisille, jotka haluavat tutustua omaan rauhan ja tyyneyden maailmaansa. Sitä pidetään myös yhtenä parhaista vaihtoehdoistapyöräretkiä Punen lähelläottaa.

Etäisyys Punesta:65 km
Etäisyys Mumbaista:93 km
Läheiset vierailukohteet:Lukuisat vesivirrat; Makkarakukkulat – makkaraa muistuttavat kukkulat; Duke Nose, josta on upeat näkymät alla olevaan kaupunkiin; Tungin ja Tikonan kaksoislinnoitukset – upeat kaksoislinnat, joihin kannattaa patikoida.

Täytyy lukea: 50 ainutlaatuista kokemusta, joita voit saada vain Mumbaissa

2. Lohagadhin linnoitus

10 Road Trips -matkaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä Punen kaupungin ympäri (2)

Kuvan lähde

Tämä linnoitus on yksi lähempänä Lonavalaa. Itse asiassa Lohagadhin linnakkeessa voi vierailla osana matkaa itse Lonavalaan. Se on suosittu piknikpaikka kesäkaudella kauniiden maisemiensa ansiosta. Se on myös loistava vaelluskohde, joka tarjoaa jännittävän kokemuksen kävelemisestä kiemurtelevilla vuoristoisilla poluilla. Lohagadhin linnoituksen huippukorkeus on 3 400 jalkaa keskimääräisen merenpinnan yläpuolella, joten sillä on rikas historiallinen tausta. Se toimi kuuluisan Maratha Warrior Shivaji Maharajin aarteena.

Etäisyys Punesta:60 km
Etäisyys Mumbaista:93 km
Läheiset nähtävyydet:Bhaja- ja Karla-luolat; Visapurin linnake; Pawna Lake ja Shri Durga Parameshwari -temppeli mm.

Suositeltu luku: Maharashtran käyntikohteet kesällä: 22 parasta paikkaa viileälle lomalle!

3. Mulshi

10 Road Trips -matkaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä Punen kaupungin ympäri (3)

(Video) 10 THINGS WE WISH WE KNEW BEFORE TRAVELLING TO THAILAND 🇹🇭

Kuvan lähde

Mulshi on täydellinen portti rauhalliseen ja rauhalliseen ympäristöön. Se sijaitsee noin 35 km:n etäisyydellä Punen kaupungista, ja se on yksi niistäparhaat tiematkat lähellä Puneajoita voit pitää sitomattomina muistoinasi. Luonnon ystävät nauttivat sekä matkasta Mulshiin että takaisin sinne oleskelunsa lisäksi. Mulshin järvi ja pato korostavat luonnon tyyneyttä ja leutoa ympäristöä, mikä kirjaimellisesti pitää vierailijat koukussa.

Telttailu on edelleen yksi Mulshin suosituimmista aktiviteeteista. Mulshin järvi on kaivettu Mulshin padon takavesistä. Sahyadri-vuoristoa ympäröivät tuulet luovat katsojissa aina lumoavan tunteen. Tämä on yksi raikkaimmistamaantieretkiä Punen ympärisinulla ei ole varaa sivuuttaa.

Etäisyys Punesta:30 km
Etäisyys Mumbaista:172 km
Vierailuaika:Avoinna turisteille joka päivä klo 9-18.
Läheiset nähtävyydet:Lavasa Housing – yksityinen asuntoyritys; Nilkantheswarin temppeli; Tamahini Ghats & Panshet

Suositeltu luku: Maharashtran 30 linnoitusta, joiden avulla voit kokea sen rikkaan perinnön

4. Malshej Ghat

10 Road Trips -matkaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä Punen kaupungin ympäri (4)

Kuvan lähde

Malshej Ghat on suosittu kohde, joka houkuttelee luonnonystäville, retkeilijöille ja patikoijille, ja se sijaitsee karuissa Länsi-Ghateissa. Todellakin, Malshej on koti monenlaiselle kasvi- ja eläimistölle. Keskimääräinen korkeus merenpinnasta on 2 200 jalkaa, joten se on edelleen yksi niistä, joita ei kannata jättää väliin.pitkiä retkiä Punen lähellä.

Ota pyöräsi ja aja noin 3 tuntia saadaksesi unohtumattoman kokemuksen luonnon, lintujen ja laaksojen keskellä. Lukuisat vesiputoukset, kauniit ja korkeat linnoitukset, vankkarakenteiset padot ja sen sijainti tekevät Malshejista ihanteellisen monsuunikohteen.

Etäisyys Punesta:120 km
Etäisyys Mumbaista:126 km
Läheiset nähtävyydet:Shivneron linnoitus - Shivaji Maharajin syntymäpaikka; Flamingo Resort – Älä unohda klikata selfieitä flamingojen kanssa!; Harishchandragadin linnake – suosittu vaelluspaikka; Pimpalgaonin pato; Malshej Falls ja Ajoban kukkula.

Suositeltu luku: Maharashtran 23 parasta kukkula-asemaa, jotka jättävät sinut sanattomaksi seuraavalla matkallasi

Suunnitteletko lomaasi, mutta olet hämmentynyt minne mennä? Nämä matkatarinat auttavat sinua löytämään kaikkien aikojen parhaan matkasi!

  5. Panchgani

  10 Road Trips -matkaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä Punen kaupungin ympäri (5)

  (Video) 10 Hunters who VANISHED Without A Trace

  Kuvan lähde

  1334 metrin korkeudessa Panchgani on korkealla listallayhden päivän tieretki lähellä Punea. Panchgani tarkoittaa viittä tasankoa Maharashtran osavaltion äidinkielellä. Se on osa kuuluisaa Sahyadrin vuoristoaluetta Länsi-Ghateissa. Kukkulat toisella puolella ja rannikkotasangot toisella puolella tekevät tästä paikasta upean vierailukohteen.

  Länsi-Ghattien suurena kukkulakohteena sää on melko tasapainoinen, ja vuodenaikojen välillä on pieniä vaihteluita. Älä missaa auringonlaskupistettä, lukuun ottamatta tämän paikan eri kohdista avautuvia luonnonkauniita näkymiä, jotka heijastavat sitä luonnon armoa. Korkeat huiput, upeat rotkot ja upeat maisemat tekevät Panchganista yhden upeistamaantieretkiä Punen lähelläsekä luonnon ystäville että seikkailun ystäville.

  Etäisyys Punesta:99 km
  Etäisyys Mumbaista:241 km
  Paras aika vierailla:Syyskuun ja toukokuun välisenä aikana
  Läheiset nähtävyydet:Venna Lake – mene veneilemään saadaksesi elinikäisen kokemuksen ja Sydney Point – upea näköala laaksoon.

  Suositeltu luku: Maharashtran uusi fossiilipuisto auttaa sinua elämään uudelleen "Jurassic Park" -muistosi!

  6. Thegarin putoukset

  10 Road Trips -matkaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä Punen kaupungin ympäri (6)

  Kuvan lähde

  Tämä luonnonkaunis vesiputous sijaitsee Konkanin alueen laidalla noin 20 km:n etäisyydellä Sataran kaupungista. Tämä paikka on kuuluisa sarjasta 15-20 metriä korkeita vesiputouksia. Yksi niistä on jopa 200 metriä korkea. Tällaisesta korkeudesta putoavan veden ukkosen ääni ja rauhallinen ja seesteinen ympäristö tekevät siitä yhden suosituimmistamaantieretkiä Punen lähelläniille, jotka todella haluavat uskaltaa luontoa ja myös tuntea sen läheisyyttä.

  Matkailijoiden hyödyksi näköalatasanteet on rakentanut ja ylläpitänyt hyvin Maharashtra Tourism Development Corporation. Lehdistöä ympäröivät alueet tunnetaan suojapaikkoina monenlaisille linnuille.

  Etäisyys Punesta:135 km
  Etäisyys Mumbaista:278 km
  Paras aika vierailla:Heinäkuun ja marraskuun välisenä aikana
  Läheiset nähtävyydet:Kaas Pathar ja Lake – 15 km:n matka, jota kutsutaan myös kukkien laaksoksi; Sajjangadin linnoitus – kuuluisa Saint Ramdasin ja Chalkewadin asuinpaikasta – tunnettu tuulimyllytiloistaan.

  Suositeltu luku: Maharashtran 10 parasta ravintolaa, joissa voit maistaa tämän Intian osavaltion parhaita ruokia

  7. Tapola

  10 Road Trips -matkaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä Punen kaupungin ympäri (7)

  Kuvan lähde

  Tapola, joka tunnetaan myös nimellä Länsirannikon Kashmir, on tällä alueella todellinen taivas, jota yksikään turisti ei voi sivuuttaa matkasuunnitelmissaan. Tapola on täynnä paikan kauneinta kauneutta, joten se on ihanteellinen kohde luonnonystäville. Tärkein turistikohde, se on yksi paikoista, joita ei kannata jättää väliinpitkiä retkiä Punen lähellä. Se on noin 30 km:n päässä Mahabaleswarista ja on osa Koyanan padon takavesiä. Se on myös tunnettu eko-agroturismistaan, joka helpottaa vuorovaikutusta paikallisten kanssa saadakseen lisätietoja heidän elämästään ja tavoistaan.

  Tämä satelliittikylä on keskellä paksua viidakkoa ja useita linnoituksia, kuten Vasota ja Jaygad, jotka ovat täynnä tätä aluetta. Linnoituksia ympäröivät alueet tarjoavat upean lintuperspektiivin metsiin ja vihreisiin lehtiin.

  Etäisyys Punesta:119 km
  Etäisyys Mumbaista:294 km
  Läheiset nähtävyydet:Tapola-järvi – kuuluisa vaellusmahdollisuuksistaan; Vesiurheilulajeja, kuten veneilyä, varjoliitoa, melontaa ja lähellä sijaitsevat pienet saaret – ihanteellinen auringonlaskun ihailemiseen.

  (Video) 10,5 M $ 2020 ALPHA 38M / 125' SuperYacht Tour Liveaboard Charter Flybridge Motor Yacht

  Suositeltu luku: 22 ehdottoman henkeäsalpaavaa käyntipaikkaa Maharashtran monsuunissa

  8. Bhimashankar

  10 Road Trips -matkaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä Punen kaupungin ympäri (8)

  Kuvan lähde

  Bhimashankarin tulisi pysyä osana yhtä tärkeimmistälyhyitä maantieretkiä Punen lähellämatkasuunnitelmassasi. Vaikka se on uskonnollinen paikka ja yksi 12 Lord Sivan Jyotirlingistä, se on yhtä tunnettu ympäröivistä kukkuloista ja tiheistä sademetsistä. Se on erittäin suosittu matkakohde retkeilijöille. Bhimashankar sijaitsee noin 3 250 metrin korkeudessa merenpinnasta.

  Etäisyys Punesta:120 km
  Etäisyys Mumbaista:212 km
  Paras aika vierailla:Vieraile tässä luonnonkauniissa paikassa elo-helmikuun aikana nähdäksesi luonnon täydessä kukassa.
  Läheiset nähtävyydet:Sahyadri Wildlife Sanctuary – yli 120 neliökilometrin alueella, se on virtuaalinen paratiisi lintujen ystäville; Sahyadri Trekking – vaeltajien lopullinen kohde laajojen järvien, laajojen metsien ja kukkuloilla sijaitsevien linnoitusten lisäksi – todellinen herkku silmille ja sydämelle.

  Suositeltu luku: Staircase-vesiputous Maharashtrassa: piilotettu helmi, jota toivomme mielellämme tutkivan!

  9. Mahabaleswar

  10 Road Trips -matkaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä Punen kaupungin ympäri (9)

  Kuvan lähde

  Länsi-Ghateissa sijaitseva Mahabaleswar on kaunis tasango, jota ympäröivät ikivihreät metsät ja kukkulat. Se on kuuluisa kukkula-asema Sahyadrin vuoristossa ja on myös Krishna-joen lähde. Sitä merkitään metaforalla maan mansikkapääkaupunki. Lukuisat joet, korkeat vesiputoukset ja korkeat huiput koristavat Mahabaleswarin läheisyyttä. Muinaisia ​​temppeleitä, hoidettuja metsiä, laaksoja ja sisäoppilaitoksia on täällä runsaasti. Seesteiset järvet ja houkuttelevat laaksot lisäävät tämän paikan yleistä luonnonkauneutta.

  Etäisyys Punesta:116 km
  Etäisyys Mumbaista:261 km
  Läheiset nähtävyydet:Vennajärvi – viehättävä järvi puiden ympäröimänä ympäriinsä; Kate's Point - sijaitsee 1280 metrin korkeudessa ja tarjoaa upeat näkymät lähellä oleviin altaisiin & Needle-hole Point - luonnollinen kalliomuodostelma, joka muistuttaa neulanreikää. Alueella on myös Elephant Point vastaavaa kivimuodostelmaa varten.

  Suositeltu luku: 35 käyntipaikkaa Mahabaleshwarissa virkistävälle Maharashtra-matkalle

  10. Bhandardara

  10 Road Trips -matkaa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä Punen kaupungin ympäri (10)

  Kuvan lähde

  Lomakylä Länsi-Ghatissa, Bhandaradara sijaitsee Pravara-joen rannalla. Rehevä vehreys, majesteettiset vesiputoukset ja jyrkät vuoret tekevät siitä yhden ihanteellisen vaihtoehdonpitkiä retkiä Punen lähellänauttia täysillä. Siitä on tulossa ihanteellinen kesäretriitti reppumatkailijoille, ja siitä on parasta nauttia pitkän viikonlopun aikana. Tämän paikan ja kaikkien sen lähellä olevien nähtävyyksien kierros kestää 3 täyttä päivää.

  Etäisyys Punesta:172 km
  Etäisyys Mumbaista:115 km
  Läheiset nähtävyydet: Ratnagad Fort; Wilson Dam; Arthur Lake; Randha Falls & Mount Kaisubai.

  Lue lisää: 6 parasta vesiurheilupaikkaa Maharashtrassa, jotka sinun täytyy kokea

  (Video) SALZBURG MATKAOPAS | 15 tekemistä Salzburgissa, Itävallassa 🇦🇹

  Retki Punen ympäri voi olla hieno kokemus, jonka voit kokea aikanasimaharashtra matka. Yllä luetellut road tripit lähellä Punea tuovat varmasti unohtumattomia hetkiä lomallesi! Valitse ne, jotka saavat teidät kaikki innostumaan ja innostumaan ja nauttimaan elämästä vaalittavan kokemuksen!

  Vastuuvapauslauseke:TravelTriangle ei väitä, että blogisivustollamme olevista kuvista saa kunniaa, ellei toisin mainita. Kaikki visuaalinen sisältö on tekijänoikeudella suojattu sen kunnioittaville omistajille. Pyrimme linkittämään alkuperäisiin lähteisiin aina kun mahdollista. Jos omistat oikeudet johonkin kuviin etkä halua niiden näkyvän TravelTrianglessa, ota meihin yhteyttä, niin ne poistetaan viipymättä. Uskomme, että alkuperäisen tekijän, taiteilijan tai valokuvaajan antaminen on oikea.

  Huomaa:TravelTrianglen missään muodossa julkaisemia tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan minkäänlaista lääketieteellistä neuvontaa, eikä toimenpiteisiin saa ryhtyä ennen kuin on neuvoteltu oman valitsemansa lääketieteen asiantuntijan kanssa.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä Punen lähellä olevista maantieretkistä

  Mikä on ihanteellinen aika vierailla Punessa?

  Pune on suosikki monsuunikohde. Punen lähellä ja ympärillä olevat piknikpaikat ovat vierailun arvoisia myös sadekausien aikana.

  Onko Maharashtran monumenttien ympärille saatavilla turistioppaita?

  Maharashtra Tourist Corporationin hallinnoimissa piknikpaikoissa on turistioppaita, mutta useimmat paikat eivät vaadi opasta.

  Pitääkö meidän tehdä ennakkovaraus matkustaaksemme Maharashtran turistikohteissa?

  Kaikkia turistikohteita ei tarvitse varata etukäteen. Suurin osa paikoista on vierailijoille ilmaisia.

  Haluatko varata kansainvälisen loman?

   (Video) TOP Things To Do In CANCUN MEXICO (SO FUN)

   Videos

   1. MAZATLÁN Mexico is AWESOME! (Best Things to do) Part 1 - El Centro
   (The Country Collectors)
   2. 10 Quick & Easy THRIFT FLIPS for FALL That’ll Wow!
   (Designed to the Nines)
   3. Inside One of the Best Architectural Homes in Southern California
   (Enes Yilmazer)
   4. Touring a $50,000,000 Mansion in TURKEY with a GOLF COURSE!
   (Enes Yilmazer)
   5. SEDONA-PORTAALIT JA UFO:t (Dimensioiden Yhdistäminen) #Sedona #UFO
   (Cristina Gomez)
   6. 10 Genius Fall HOME HACKS That’ll Blow Your Mind!
   (Designed to the Nines)
   Top Articles
   Latest Posts
   Article information

   Author: Trent Wehner

   Last Updated: 08/10/2023

   Views: 6653

   Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

   Reviews: 87% of readers found this page helpful

   Author information

   Name: Trent Wehner

   Birthday: 1993-03-14

   Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

   Phone: +18698800304764

   Job: Senior Farming Developer

   Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

   Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.